Roblox Favorilere Nasıl Bakılır?

Roblox’ta beğendiğiniz katalog ürünlerini ve kıyafetleri bulma göründüğü kadar kolay değildir. Bu özellik, Profil ayarlarınızda gömülüdür. Beğendiğiniz tüm varlıkları nasıl göreceğinizle ilgili talimatları almak için aşağıyı okuyun.

Favoriler Nelerdir?

Favoriler açık bir işlevdir. Bu, kullanıcıların beğendikleri şeyleri takip etmelerine yardımcı olabilir. En sevdiğiniz oyunları görmenin temel işlevi vardır. Bu alan çoğu Roblox oyuncusunun bildiği bir alandır. Ancak birçok oyuncu, beğendiği kıyafetlerin ve diğer katalog öğelerinin favorilerine nasıl erişebileceğini bilmiyor. Bu biraz gizli bir bölüm ve biraz uğraş gerektiriyor.

Roblox’ta favorileri görmek için şu adımları izlemeniz gerekiyor.

Profil

Roblox sitesine gidin ve oturum açtığınızdan emin olun. Sol taraftaki Profil sekmesine dokunun. Ardından, Favoriler’i görene kadar Profil bölümünü aşağı kaydırın. Geçmişte en sevdiğiniz oyunları göreceksiniz. Oyunlardan herhangi birine tıklamak yerine sağa bakın.

Favoriler

Favoriler butonunu seçtikten sonra yeni sayfaya ulaştığınızda, etiketli bölüme yönlendirileceksiniz. Burada daha önce favorilerinize eklediğiniz giysileri, ifadeleri, animasyonları ve daha fazlasını görüntüleyebilirsiniz.